Start a new topic

document stimulus list

Hallo,

Even een praktische vraag:

 

Hoe kunnen we de stimulus lijst onder documenten beheren? Is het mogelijk om daarvoor een vooraf opgestelde lijst in te voegen, bestaande stimuli te verwijderen uit de lijst en ook de mogelijkheid om aan de nieuwe lijst nieuwe stimuli toe te voegen?


Alvast bedankt!
Dag Anouk,

Het veld ‘stimulus’ onder het  testtype ‘Document’ kun je gebruiken naar eigen dunk.  Wij gebruiken dat om het type document aan te duiden, zoals ‘verwijsbrief’.  Maar daar doe je dus mee wat je wilt.  

Audiqueen maakt zelf een lijst van alle namen die je zo al gebruikt hebt.  Als je een volgende keer een stimulus wilt invoeren, toont Audiqueen die lijst met bovenaan de stimuli  die al het meest voorkomen.


 

Het is niet mogelijk die lijst zelf te wijzigen, items te deleten of de volgorde te veranderen of zo. Je kunt enkel nieuwe woorden ingeven en dan zal Audiqueen die een volgende keer automatisch tonen.


Tip: als je in de grid onder documenten dubbelklikt op een bepaalde naam, bv ‘MRI rapport’, zal Audiqueen daarop filteren.  Dan krijg je dus enkel de documenten opgelijst met ‘MRI rapport’ als stimulus’.  Zie ook onze support pages. 

 

Ok Geert. Dankjewel voor de snelle respons!!

Login or Signup to post a comment